Εγγυόμαστε την ασφαλέια σας

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT δημιουργήθηκε το 1997  με έδρα τα Τρίκαλα. Σκοπός και προτεραιότητα της είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής της παγκόσμιας αγοράς.
Πιστή στην φιλοσοφία της για ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, και εναρμονισμένη με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσία:
Α) ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ και
Β) ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ
image
image
Διατηρεί κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού εικόνας και ήχου λειτουργίας επί 24ώρου βάσεως και όλο το χρόνο, προκειμένου να δέχεται ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από το σύστημα συναγερμού που είναι εγκατεστημένο στο χώρο του συνδρομητή, μέσω τηλεφωνικής γραμμής ΡSΤΝ, ΙSDΝ, GSΜ/GPRS, ΙΝΤΕRΝΕΤ ΤCΡ/ΙΡ και WIRELESS. Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζονται και αξιοποιούνται από το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, που έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφαλείας, με σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας.

Καρατζάς Protect

Παρέχει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας, μέσω εκπαιδευμένου προσωπικού φύλαξης και ηλεκτρονικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου, διαθέτοντας τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή, ανέπτυξε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας ώστε να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επισφράγιση της προσπάθειας μας είναι η απόκτηση του πιστοποιητικού του Σ.Ε.Ε.Α (έτος ιδρύσεως 1996) Σύνδεσμος  Ελληνικών επιχειρήσεων Ασφάλειας.

image
ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT
Η επιλογή των κορυφαίων  συστημάτων  ασφάλειας της αγοράς ,σας εξασφαλίζει μια άρτια και ποιοτική λύση , ενώ η μακρά επαγγελματική εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει ιδανική μελέτη και τοποθέτηση, που είναι ο σημαντικότερος παράγοντας ασφάλειας. Στα συστήματα συναγερμού σπιτιών είναι σχεδιασμένα κατά τρόπο που να διασφαλίζουν εξαιρετική λειτουργικότητα και υψηλότατη ασφάλεια. Προσφέρουμε εγγύηση και επιμελημένη εργασία με σεβασμό στον πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Προσφέρουμε εγγύηση και επιμελημένη εργασία με σεβασμό στον πελάτη. Καλέστε μας 243107678724310790956984215415 και μιλήστε άμεσα με έναν εξιδεικευμένο συνεργάτη μας για την καταγραφή των αναγκών σας.

    Είστε έτοιμοι για την απόλυτη υπηρεσία ασφάλειας?

    Καλέστε μας 243107678724310790956984215415

    Get a free quote and Solity offers.

      By signing and clicking Submit, you affirm you have read and agree to the Privacy Policy and Terms of Use, and want to receive news.