Καρατζάς Protect

Η Καρατζάς Protect παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε:

 • Ελληνικές Εταιρίες
 • Βιομηχανίες-Βιοτεχνίες
 • Τεχνικές Εταιρίες
 • Πιστωτικά Ιδρύματα
 • Δημόσιους & Ιδιωτικούς Οργανισμούς
 • Ιδιώτες-Κατοικίες

Καρατζάς Protect

Η KARATZAS PROTECT  διαθέτει Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου με τον οποίο παρακολουθεί, ελέγχει και αρχειοθετεί σε 24ωρη βάση χιλιάδες σήματα από συναγερμούς και συστήματα CCTV,  που είναι εγκατεστημένα στο χώρο του συνδρομητή, μέσω τηλεφωνικής γραμμής PSTN, ISDN, GSM/GPRS, INTERNET TCP/IP και WIRELESS.

Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζεται και αξιοποιεί το εκπαιδευμένο προσωπικό της, που έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφαλείας, με σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας

Προστατέψτε εσάς, το σπίτι σας, την επιχήρηση σας τώρα

Καρατζάς Protect

Virtual Patrol-Εικονική Περιπολία

Ο έλεγχος της περιουσίας σας δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτός και άμεσος. Ελέγχουμε την περιοχή σας ακόμη και καθ όλη την διάρκεια της νύχτας. Το VIRTUAL PATROL παρέχει το ύψιστο επίπεδο ασφάλειας της περιουσίας σας και ενεργοποιείται μετά την αποχώρηση σας από τον χώρο φύλαξης και με την όπλιση  του συναγερμού σας ή άλλου αυτοματισμού. Οι χειριστές του κέντρου ελέγχου συστημάτων ασφαλείας KARATZAS PROTECT είναι σε άμεση οπτική επαφή με τον χώρο σας, μέσο της ανίχνευσης κίνησης των καμερών κλειστού κυκλώματος που έχουν πρώτιστος τοποθετηθεί, καθώς οιαδήποτε κίνηση στην προστατευμένη περιοχή μεταφέρετε με την μορφή alarm στα monitor του κέντρου ελέγχου.

Προστατέψτε εσάς, το σπίτι σας, την επιχήρηση σας τώρα

Καρατζάς Protect

Άμεση Επέμβαση

Η Καρατζάς Protect διαθέτει οχήματα που επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις συναγερμού. Η υπηρεσία της Α/Ε λειτουργεί καθημερινά ακόμα και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και αργιών. Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι, άριστοι γνώστες της πόλης και των γύρο οικισμών. Είναι  άρτια εκπαιδευμένοι στον τομέα της Άμεσης Επέμβασης.

Από τη στιγμή που το Κέντρο Λήψης & Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού εικόνας και ήχου, λάβει σήμα από το χώρο σας, η ομάδα της Α/Ε σπεύδει  στον χώρο στο μικρότερο δυνατό χρόνο ώστε να εξακριβώσει ότι η περιουσία σας είναι ασφαλής ή για να επέμβει σε τυχόν διάρρηξη, κλοπή κτλ.

Προστατέψτε εσάς, το σπίτι σας, την επιχήρηση σας τώρα

Η επιλογή των κορυφαίων  συστημάτων  ασφάλειας της αγοράς ,σας εξασφαλίζει μια άρτια και ποιοτική λύση , ενώ η μακρά επαγγελματική εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει ιδανική μελέτη και τοποθέτηση, που είναι ο σημαντικότερος παράγοντας ασφάλειας. Στα συστήματα συναγερμού σπιτιών είναι σχεδιασμένα κατά τρόπο που να διασφαλίζουν εξαιρετική λειτουργικότητα και υψηλότατη ασφάλεια. Προσφέρουμε εγγύηση και επιμελημένη εργασία με σεβασμό στον πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας​

Είστε έτοιμοι για το ιδανικό σύστημα ασφαλείας για εσάς; Καλέστε μας στο 243107678724310790956984215415 για να μιλήσετε με έναν ειδικό της Καρατζάς Protect σήμερα ή συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Προστατέψτε εσάς, το σπίτι σας, την επιχήρηση σας τώρα! 243107678724310790956984215415

  Get a free quote and Solity offers.

   By signing and clicking Submit, you affirm you have read and agree to the Privacy Policy and Terms of Use, and want to receive news.