ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΥΛΑΞΗΣ

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΡΓΕΜΟΥ

Προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής της παγκόσμιας αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε περιπολίες σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους , επιχειρήσεις, οικίες, οικισμούς κτλ. Τα περιπολικά οχήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και σε άψογη κατάσταση έτοιμα ανά πασά στιγμή για οποιαδήποτε αποστολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΥΛΑΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT αναλαμβάνει την προστασία εκθέσεων, συνεδρίων, καλλιτεχνικών και αθλητικών εκδηλώσεων και εγκαταστάσεων. Αναλάβαμε και φέραμε σε πέρας με επιτυχία δεκάδες εκδηλώσεις με το πολυάριθμο πιστοποιημένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ TV (CCTV)

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) καταγράφουν και μεταδίδουν σήματα βίντεο από κάμερες τοποθετημένες σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ

Οι φύλακες είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι για την επίβλεψη και προστασία των χώρων φύλαξης. Είναι άρτια ενημερωμένοι, έτσι ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσάρεστη κατάσταση και στην αποφυγή κάθε κινδύνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ

Το VIRTUAL PATROL παρέχει το ύψιστο επίπεδο ασφάλειας της περιουσίας σας και ενεργοποιείται μετά την αποχώρηση σας από τον χώρο φύλαξης και με την όπλιση  του συναγερμού σας ή άλλου αυτοματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Με τον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου παρακολουθούμε και ελέγχουμε σήματα από συναγερμούς και συστήματα CCTV.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αποστέλλεται περιπολικό όχημα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, σε κάθε σήμα συναγερμού, που θα ληφθεί από σύστημα συνδεδεμένο με το κέντρο Λήψης & Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού εικόνας και ήχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Το κέντρο μεταφοράς εικόνας επιτηρεί τον χώρο σας. Οι εικόνες καταγράφονται και σε περίπτωση διάρρηξης παραδίδεται αντίγραφο στην Αστυνομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT ΠΑΡΕΧΕΙ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας, μέσω εκπαιδευμένου προσωπικού φύλαξης και ηλεκτρονικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.
  • Βιομηχανίες - βιοτεχνίες

  • Ιδιώτες (κατοικίες)

  • Τεχνικές εταιρίες

  • Πιστωτικά Ιδρύματα

  • Δημόσιους & Ιδιωτικούς Οργανισμούς

Η Εμπειρία

& ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

-: Διαθέτουμε προσωπικό πλήρως εξειδικευμένο που ανταποκρίνονται με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στα δύσκολα καθήκοντά τους 24 ώρες το 24ωρο και για 365 μέρες το χρόνο.

Όλοι οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων, είναι άρτια εκπαιδευμένοι στο χειρισμό του προγράμματος και αυστηρά επιλεγμένοι για να λειτουργούν και να διαχειρίζονται καταστάσεις υψηλού κινδύνου και υψηλής και διαρκούς ετοιμότητας.

3 (1)