Μέγιστη Ασφάλεια

Η Καρατζάς Protect συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους εμπορίας και παραγωγής συστημάτων προστασίας. Είναι δε, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Συστημάτων Συναγερμού Crow για το Νομό Τρικάλων.

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής της παγκόσμιας αγοράς. Διατηρεί κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού εικόνας και ήχου λειτουργίας επί 24ώρου βάσεως και όλο το χρόνο, προκειμένου να δέχεται ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από το σύστημα συναγερμού που είναι εγκατεστημένο στο χώρο του συνδρομητή, μέσω τηλεφωνικής γραμμής ΡSΤΝ, ΙSDΝ, GSΜ/GPRS, ΙΝΤΕRΝΕΤ ΤCΡ/ΙΡ και WIRELESS. Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζονται και αξιοποιούνται από το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, που έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφαλείας, με σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας.

Αναλαμβάνουμε Δωρεάν τη μελέτη του χώρου σας και την καταγραφή των απαιτήσεων σας. Σας  προτείνουμε τα ιδανικότερα συστήματα ασφαλείας που θα προστατεύσουν Εσάς, το Σπίτι και το χώρο Εργασίας.

καρατζας υπηρεσιεσς ασφάλειας - φύλαξης τρίκαλα αντιπρόσωπος crow

O απόλυτος έλεγχος επικοινωνίας του συναγερμού σας   με τον 24ωρο κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων συναγερμού.

Το GSM/GPRS COMMUNICATOR στέλνει στον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων ένα σήμα ζωής του συστήματος συναγερμού κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

Συνδέεται στο GSM δίκτυο  και έχει την δυνατότητα να στείλει όλα τα σήματα του συναγερμού σας στον κεντρικό σταθμό μέσο GPRS. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιείται  το κόστος επικοινωνίας του συναγερμού.

καρατζας υπηρεσιεσς ασφάλειας - φύλαξης τρίκαλα αντιπρόσωπος crow

Το GSM/GPRS COMMUNICATOR είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την διασφάλιση της επικοινωνίας του συναγερμού σας γιατί ο κεντρικός σταθμός αντιλαμβάνεται έγκαιρα την διακοπή της σύνδεσης και οι χειριστές κάνουν τις προβλεπόμενες ενέργειες, ενημερώνουν  τους υπευθύνους του χώρου και αποστέλλουν άμεση επέμβαση.

O απόλυτος έλεγχος επικοινωνίας του συναγερμού σας   με τον 24ωρο κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων συναγερμού.

Το IP COMMUNICATOR στέλνει στον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων ένα σήμα ζωής του συστήματος συναγερμού κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

καρατζας υπηρεσιεσς ασφάλειας - φύλαξης τρίκαλα αντιπρόσωπος crow

Συνδέεται στο ADSL ROUTER και έχει την δυνατότητα να στείλει όλα τα σήματα του συναγερμού σας στον κεντρικό σταθμό μέσο INTERNET. Με αυτόν τον τρόπο   το κόστος επικοινωνίας του συναγερμού εκμηδενίζεται.

Το IP COMMUNICATOR είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την διασφάλιση της επικοινωνίας του συναγερμού σας γιατί ο κεντρικός σταθμός αντιλαμβάνεται έγκαιρα την διακοπή η το μπλοκάρισμα της τηλεφωνικής σύνδεσης και οι χειριστές κάνουν τις προβλεπόμενες ενέργειες, ενημερώνουν  τους υπευθύνους του χώρου και αποστέλλουν άμεση επέμβαση.