Ύψιστο επίπεδο ασφάλειας της περιουσίας σας

Ο έλεγχος της περιουσίας σας δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτός και άμεσος. Ελέγχουμε την περιοχή σας ακόμη και καθ όλη την διάρκεια της νύχτας.

Το VIRTUAL PATROL παρέχει το ύψιστο επίπεδο ασφάλειας της περιουσίας σας και ενεργοποιείται μετά την αποχώρηση σας από τον χώρο φύλαξης και με την όπλιση  του συναγερμού σας ή άλλου αυτοματισμού.

Οι χειριστές του κέντρου ελέγχου συστημάτων ασφαλείας KARATZAS PROTECT είναι σε άμεση οπτική επαφή με τον χώρο σας, μέσο της ανίχνευσης κίνησης των καμερών κλειστού κυκλώματος που έχουν πρώτιστος τοποθετηθεί, καθώς οιαδήποτε κίνηση στην προστατευμένη περιοχή μεταφέρετε με την μορφή alarm στα monitor του κέντρου ελέγχου.

Οι χειριστές αξιολογούν αυτό που βλέπουν και κάνουν τις προβλεπόμενες ενέργειες.  Οι εικόνες που λαμβάνουμε καταγράφονται στους υπολογιστές μας και σε περίπτωση πραγματικού συμβάντος διάρρηξης παραδίδεται αντίγραφο στον πελάτη και στην Αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών.

Πέρα  από την ανίχνευση κίνησης του κλειστού κυκλώματος TV πραγματοποιείται και η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ η οποία γίνετε σε προσυμφωνημένα ή άτακτα χρονικά διαστήματα ελέγχοντας τους χώρους που λειτουργούν κάμερες.

καρατζας υπηρεσιεσς ασφάλειας - φύλαξης τρίκαλα αντιπρόσωπος crow cms περιπολικα στατικες φυλάξεις εοκονική περιπολία