Ασύρματα Δίκτυα

Η εταιρία μας από την 1-1-2017, έστησε και άρχισε να λειτουργεί τον πρώτο κόμβο ασύρματων επικοινωνιών και δικτύων Wireless Metropolitan Area Network (WMAN).
Ο κόμβος στήθηκε σε κεντρικό σημείο του νομού Τρικάλων και είναι σε θέση που μπορεί να καλύψει της ανάγκες ασύρματης δικτύωσης όλου του νομού Τρικάλων, αλλά και τμήμα του νομού Καρδίτσας. Παρέχουμε υπηρεσίες internet σε εταιρικούς πελάτες αλλά και ιδιώτες με μοναδικές ταχύτητες Download/Upload, με την χρήση του εξοπλισμού καθ όλη τη διάρκεια της σύνδεσης,  την συντήρηση του, καθώς και την αντικατάσταση τυχών ελαττωματικών ή μη λειτουργικών τμημάτων του εξοπλισμού  να αποτελούν  δωρεάν παροχή περιλαμβανόμενη στο πάγιο κόστος εγγραφής στο δίκτυό μας καθώς και vnp υπηρεσίες. Υπάρχει δυνατότητα παροχής point to point σύνδεσης για επιχειρήσεις ή ιδιώτες με περισσότερες ανάγκες σε σημεία χρήσης  internet.Η τιμή του μηνιαίου κόστους της σύνδεσης ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του μέσου Έλληνα βρίσκεται στα κατώτερα δυνατά επίπεδα . Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επεκταθεί το δίκτυό μας σε όλο σχεδόν τον Θεσσαλικό κάμπο. Ο ενδιαφερόμενος σε κάθε περίπτωση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ,τηλεφωνικά ή με email αλλά και χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μάθει για την διαθεσιμότητα τις ταχύτητες και το κόστος.
Η εταιρία μας έχει καταχωρηθεί στο Μητρώο Παρόχων Δικτύων και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ΕΕΤΤ με αριθμό μητρώου 16-059 υπό καθεστώς ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.